top of page
  • Writer's pictureTSR24

Suve suurim meresündmus Tall Ships Races Tallinn 2024 otsib kauplejaid ja toitlustajaid

Sel suvel võõrustavad Tallinna kolm sadamat - Noblessneri sadam, Vanasadama kruiisiala ja Lennusadam - maailma suurimat purjeõpperegatti Tall Ships Races, kuhu oodatakse ettevõtteid, kes pakuvad mitmekülgseid toite ja jooke, Eesti käsitööd ning lastele kõikvõimalikke atraktsioone.


Registreerimine kestab kuni 10. juunini.


Tall Ships Races Tallinn 2024 projektijuhi Marje Tõemäe sõnul on purjeõpperegatt selle suve suurim Eesti mere- ja perepidu, kus lisaks muudele tegevustele loovad festivalimeeleolu ka kauplejad ja toitlustajad. “Regatt toob Tallinna sadamatesse üle 60 suure purjelaeva ning sadu tuhandeid inimesi. Kuna tegemist on rahvusvahelise üritusega, on see hea võimalus tuua esile Eesti toitu ja siinset käsitööd,” lisas Tõemäe.


Suur ja erakordne merepidu toimub 11.–14. juulini 2024 Lennusadamas, Noblessneri sadamas ja Vanasadama kruiisialal ning pakub tuhandetele külastajatele palju emotsioone ja ettevõtmisi nii maal kui ka merel. Eraldi tähelepanu pööratakse mere keskkonnahoiule ning kogu festival korraldatakse keskkonnasõbralikult.


Lisaks toidu- ja joogipakkujatele on eriti oodatud Eesti käsitööga kauplejad. Samuti on võimalus pakkuda erinevaid laste atraktsioone (batuudid, karussellid, mänguautod jne). Lisaks kutsutakse Vanasadama kruiisialale kauplema õpilasfirmad, kes soovivad oma tooteid Eesti suurimal merefestivalil müüa.


Kuna tegemist on merefestivaliga, soovivad korraldajad kaasata ettevõtteid, kes pakuvad kala ja mereande. Toitude puhul on rõhk mitmekesisusel - söönuks ja joonuks peavad saama nii lihasõbrad, allergikud kui ka taimetoitlased.


NB! Registreerumist ei toimu jäätise ja lahja alkoholi müügi osas, kuna korraldaja on läbi viinud ainumüügiõigusega ostumenetlused nimetatud partnerite leidmiseks.


Rohkem infot kauplemise ja toitlustamise kohta leiad SIIT.







bottom of page